Članice Kodar Group

Srodni i komplementarni poslovi kojima se bave ove kompanije omogućavaju nam da najveći deo poslovnih zahteva završavamo "in house", a samim tim i ponudimo klijentu nadasve kvalitetno rešenje po sistemu "ključ u ruke". Pored toga što su sve kompanije u grupaciji organizovane na isti način, što jedna drugoj daju maksimalnu podršku, one su opet nezavisne i vođene od strane specijalista i profesionalaca za određene oblasti. To nam kao grupaciji daje veliku fleksibilnost i kreativnost uz konstantnu međusobnu razmenu znanja i iskustava.

Ovakva organizacija kao i naša odlučnost za stalnim investiranjem u školovanje i obuku kadrova predstavlja pravi magnet za sve vrste kako iskusnih tako i tek svršenih inženjera stručnjaka.

Iako su neke članice Kodar Grupe nastale pre više od pola veka, a neke tek pre nekoliko godina, danas one čine jedinstven sistem u našoj regiji, a vrlo redak u celom svetu. Bilo da projektujemo, ispitujemo ili gradimo, naš tim se već šest decenija vodi jednostavnim motivom "Partner for a lifetime"!