Profil

Kodar Grupa predstavlja skup kompanija specijalizovanih za izvođenje radova i to u sledećim oblastima: 

1. Telekomunikacioni sistemi
2. Mobilna telefonija
3. Elektro-energetski sistemi

S obzirom da većina kompanija Kodar grupe uspešno posluje više decenija, a neke i više od pola veka, Kodar iza sebe ima dugu i plodnu istoriju iz koje se danas razvio lider u domenu: planiranja, projektovanja, inženjeringa, montaže i održavanja elektroenergetskih i telekomunikacionih sistema i opreme u jugoistočnoj Evropi sa aspiracijama da to postane i u svetskim razmerama. 
Preko 1000 zaposlenih se brine da kompanije u okviru Kodar Grupe i dalje imaju konkurentsku prednost u kompleksnom globalnom okruženju i da savremenim principima poslovanja obezbede efikasan i efektivan rad koji vodi do zadovoljnog klijenta. Zato je naše poslovanje već šest decenija vođeno jednostavnim motivom "Partner for a lifetime"!

Preuzmi: Profil kompanije PDF

Vizija

Naša vizija je skoncentrisana u težnji da budemo vrhunski u svemu što radimo. Zato i stremimo ka najboljem i to kad: 

- Kreiramo rešenja za naše klijente
- Kreiramo sigurne i motivišuće karijere za naše ljude
- Kreiramo stabilnu zaradu za naše vlasnike

Naša želja da ispunimo viziju je konstantan pokretač posvećenosti ekonomskom i socijalnom napretku u zemljama gde smo prisutni.

OSNOVNE VREDNOSTI

Iskrenost
Zaposleni u Kodar Group-u su otvoreni, iskreni i pouzdani.

Integritet
Zaposleni u Kodar Group-u se drže svoje reči, ispunjavaju svoja obećanja i prate najviše standarde etičkog ponašanja.

Poštovanje
Zaposleni u Kodar Group-u naporno rade kako bi zadobili poverenje poslovnih partnera i poštovanje na svakom projektu koji preuzmu.

Dinamika
Zaposleni u Kodar Group-u konstantno traže nove prilike za usavršavanje, napredak i učenje.

Posvećenost
Zaposleni u Kodar Group-u vole svoj posao, imaju inicijativu da preuzmu vođstvo i služe se sopstvenim primerom.

Timski rad
Svaki zaposleni i poslovni partner imaju mogućnosti da doprinesu projektima Kodar Group-a. Ovo uverenje je ključno za zajednički uspeh.

Sigurnost
Kodar Group nikada ne dovodi u opasnost zdravlje i sigurnost svojih zaposlenih.

Diverzitet
Kodar Group vrednuje kako muškarce, tako i žene različite starosti, vere i etničke pozadine.

Društvena odgovornost
Kodar Group ohrabruje i podržava zaposlene i njihovu želju za poboljšanjem kvaliteta života u njihovoj zajednici. Kodar Group je partner koji doprinosi razvoju industrije kroz aktivno učešće u asocijacijama iz naše oblasti delovanja.

MENADŽMENT

Visoki menadžment Kodar Group-a nudi širok spektar iskustava u sektorima energetike i telekomunikacija. Menadžment ima decenijsko iskustvo u planiranju, predviđanju, projekt menadžmentu, finansijama, inženjeringu i nabavkama, a takođe su duboko uključeni u rad asocijacija iz naše industrije. Njihovo znanje je ključno u nastojanju Kodar Group-a da se pretvori u regionalnog lidera i ono je sila koja vodi kompaniju u svetlu budućnost.

Članovi odbora:

Ivan Pantelić, predsednik Nadzornog odbora

Mladen Žujković, Predsednik borda direktora

Anja Milovanović, generalni direktor Kodar Inženjering

Časlav Grujički, direktor internacionalnih poslova

DRUŠTVENA I EKOLOŠKA ODGOVORNOST

Kodar Group veruje da postoji jasna veza između poslovne, društvene i životne sredine. Zato se konstantno ulažu napori ka integrisanju posla, ekoloških i društvenih interesa u sve oblasti našeg delovanja.

Kodar Group nastoji da stvori napredak i pozitivni pomak u svojim poslovima, a naši menadžeri i zaposleni ovakve prilike smatraju izazovom i privilegijom.

Kodar Group ima za cilj postizanje ravnoteže između brzog poslovnog razvoja i potreba zaštite životne sredine, pa zato izvodi svoje projekte u skladu sa najsavremenijim standardima izgradnje i ekologije.

Kvalitet

Profil
Vizija
OSNOVNE VREDNOSTI
MENADŽMENT
DRUŠTVENA I EKOLOŠKA ODGOVORNOST
Kvalitet